• Apple iPad App store ondersteuning
  • A sequel for the Apple iPad mini could launch in Q3
  • Apple iPad 2 (top), Apple iPad (bottom)
  • Apple iPad 2 (left), Apple iPad (right)

Apple iPad Air MD785LL/B 9.7-Inch 16GB Wi-Fi Tablet (Black with Space Gray)

$170.67

de Apple iPad bevat standaard 12 nieuwe innovatieve programma's die speciaal voor iPad gemaakt zijn. Daarnaast kunnen nagenoeg alle 140.000 programma's die inmiddels in de App Store beschikbaar zijn, op de iPad worden gebruikt. "iPad is onze meest geavanceerde technologie in een magisch en revolutionair apparaat en is zeer aantrekkelijk geprijsd", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "De Apple iPad is een compleet nieuw type apparaat waarmee gebruikers op een hele nieuwe en veel persoonlijkere, intuïtievere én leukere manier met hun programma's en materiaal kunnen werken."

iPad bevat standaard twaalf nieuwe Multi-Touch-programma's. Elk programma kan in zowel de staande als de liggende weergave worden gebruikt en de weergave wordt automatisch aangepast als de iPad in wordt gedraaid. Dankzij de nauwkeurige Multi-Touch-interface kunnen gebruikers op een interactieve en persoonlijke manier op het web surfen, heel anders dan ze op hun computer gewend zijn. En dankzij het grote scherm en het softwarematige toetsenbord van bijna volledig formaat is ook het lezen en versturen van mails met Apple iPad een waar genoegen. Verder kunnen de foto's die van een Mac, pc of digitale camera zijn geïmporteerd, netjes in albums worden geordend en op iPad worden bekeken of vertoond in een fraaie diavoorstelling. Gebruikers kunnen films, tv-programma's en YouTube op iPad in HD-kwaliteit bekijken, of - terwijl ze van hun muziek genieten - een van de digitale boeken lezen die beschikbaar zijn in de nieuwe iBookstore van Apple.

Reviews

Apple iPad mini 4 with Retina display| A8 chip | 128 GB | Space Grey

After the success of iPhone comes Apple’s tablet product, the iPad, a tablet computer that mainly focuses on media consumption such as web browsing, email, photos, videos, and e-reading. Starting from 16GB memory upto 64GB, the Apple iPad has taken up a fair share of the tablet market now-a-days.